Dacă cunoşti bine limba română, gramatica lb. române, engleză şi îţi plac animeurile te rugăm să ne contactezi şi să ne ajuţi. Recrutare!

Ultimele Comentarii

Alin, nu faci dacă te rog și finalul la Mobile Suit Gundam 00, care ...

Ce reprezintă Anime-Nolimit?

     Anime-Nolimit este un site care traduce o bună parte din seriile anime actuale și nu numai, care sunt difuzate în Japonia. Utilizatorii Anime-Nolimit pot efectua descărcări directe la fiecare episod anime, de îndată ce a fost eliberat și subtitrat în limba română.

Bucurați-vă de ea și asigurați-vă că contribuiți! Suntem dornici să muncim. Suntem liberi. Doar HD și subtitrări de calitate. Și de aceea suntem sursa ta #1 de Download-uri Anime.

Yowamushi Pedal - 26

CURSA.26 Pot Vedea Cerul
Traducere: Eusebiu
Encodare: Ionuţ69
Verificare: Yume

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 / 1000 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă între 10-1000 caractere
termeni şi condiţii.

Persoane în această conversaţie

 • Gene-Lungi s-a ferit să-i spună lui Tadokoro de Andy. Poate realizează şi el cât de ciudat e faptul că vorbeşte cu pectoralii? :))
  Şi faza cu ciudatul ăla şi musca a fost scârboasă rău.
  Cum îndrăzneşte Toudou să spună că drăguţul de Sakamichi e urât?!
  Sakamichi, fight-oh!!!
  Şi în partea de dupa ED, Arimaru a luat replica lui Sebastian din Kuroshitsuji "Akuma de shitsuji desukara" (I'm one hell of a butler) şi aschimbat-o cu "Akuma de hitsuji desukara" (I'm one hell of a sheep) Mor de râs =))

  acum 2 ani
 • Waaa....episodul a fost grozav si abia astept sa apara urmatoarele episoade. Sper ca nu s-a renuntat la serie, e chiar tare. ^-^

  acum 4 luni