Dacă cunoşti bine limba română, engleza şi îţi plac animeurile te rugăm să ne contactezi şi să ne ajuţi. Recrutare!

×
Sugestii Categorii

Dacă aveţi vreo sugestie de categorii pentru forum vă rugăm contactaţi un admin pentru a face categoria respectivă şi a îmbunătăţi activitatea. Mulţumim.

Super Anime

Mai Mult
30 Oct 2017 16:31 - 01 Noi 2017 22:22 #17609 de noktyzyng
noktyzyng a creat subiectul: Super Anime
daca deranjeaza acest topic poate fi sters da aici vreau sa zic animele care mi/au placut si le recomand si altora deci puteti face la fel daca vreti :heart:

1.THE ANCIENT MAGUS BRIDE / my crash 2017 in materie de anime. O animatie superba si o poveste interesanta fantezista inspirata parca din 'The Beauty & The Beast'. Chise o orfana de 16 ani este cumparata de un vrajitor ciudat cu fata de animal care o introduce in lumea lui secreta si misterioasa si o invata tainele magiei. Animelul de 24 eps are 3 ova la fel de interesante si e ongoing iar cuvintele sunt prea putine sa descrie placerea si interesul cu care il urmaresc pacat ca nu e carte ci doar manga :heart:
2. RELIFE / my crash 2016 un anime in care m/am regasit umpic un tip de 27 ani somer participa la un experiment secret si cu ajutorul unei pastile magice intinereste cu 10 ani si redevine adolescent si alaturi de alti 'cobai' retraieste anii de liceu si chiar se indragosteste de o fata interesanta. :heart:
3. MADE IN ABYSS / un anime cu o grafica speciala si niste copiii dintr-un orfelinat care incearca sa descopere tainele unui oras secret aflat intr-o prapastie. Urmeaza sa-l vad si sa revin cu impresii :heart:
4. EMMA *Romanta victoriana* / un anime parca desprins din cartile lui Jane Austin (care chiar ea a scris un roman cu acelasi nume dar subiect diferit) care descrie povestea de dragoste atipica dintre o slujitoare si un nobil. Grafica superba si subiect pe masura, pacat ca e doar manga nu si carte :heart:
5. AKU NO HANA (Florile Raului) / un anime psihologic care are ca pretext poeziile lui Ch. Beaudelaire preferatul poet al unui baiat caruia ii place sa citeasca si care e hartuit de o colega de clasa. Desi la inceput tipa nu mi/a placut deloc la final am inteles/o fiind mai puternica decat el. ;heart:
6. KOI KAZE / un anime care prezinta un incest intre un un frate si o sora care au crescut despartiti. Partea nasoala e k el are 30 de ani si e mare si prost iar ea 15 ani si e destul de cuminte si inocenta. :heart:
7. SAKAMICHI NO APOLLON / un anime muzical superb care prezinta adolescenta cu farmecul ei special care trece proba timpului :heart:
8. ZUTTO MAE KAEA SUKI DESHIDA / my crash 2017 ca film anime despre iubiri adolescentine si ochi inocenti. Filmul are si continuari la fel de kawhy :heart:

Da Pt Cine Sa Tak & Cine Krede K Are Onoarea SaMi Atinga Ranile Knd Se Joaca Cu Sarea?!


imgur.com/a/i9kjx imgur.com/a/RHjgy
Ultima Editare: 01 Noi 2017 22:22 de noktyzyng.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.